fredag 19 juli 2013

Anitas Rabarber Gino

Det här receptet fick jag av min goda vän Anita som är fantastisk i köket. Vi brukar slå våra kloka huvuden ihop och skrapa ihop ingredienser och sen komponera efterrätter när vi är ute i skärgården. Hittade rabarber när vi var och handlade på Rödlögaboden, som i övrigt är en fantastisk affär så långt ut i skärgården med ett brett sortiment. De har en manuell kött och ost disk och fina grönsaker.


Recept 
Ca 6 st Rabarber skivas tunt 
Ca 0,5-1 dl strösocker 
Ca1dl grov hackade hasselnötter 
Ca 50 g hackad vit choklad
3 msk Malibu kokoslikör (kan uteslutas)
In i ugnen eller lägg på grillen i folieform ca 10 min tills rabarbern mjuknat.
Servera med Kesella eller glass om du har frysfack på båten som Anita har. 


Smaklig spis! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar